Νέα Νότια Ουαλία

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νέα Νότια Ουαλία

Ακίνητο προς πώληση στη Νέα Νότια Ουαλία

Η Νέα Νότια Ουαλία είναι μια πολιτεία της νοτιοανατολικής Αυστραλίας που χαρακτηρίζεται από παράκτιες πόλεις και εθνικά πάρκα. Το Σίδνεϊ, η πρωτεύουσα, στεγάζει εμβληματικά κτίρια του έθνους, όπως η Όπερα του Σίδνεϊ και η γέφυρα του λιμανιού.

Η Νέα Νότια Ουαλία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα, συνορεύει νότια με τη Βικτώρια, στα βόρεια από το Κουίνσλαντ, στα δυτικά από τη Νότια Αυστραλία. Περιλαμβάνει επίσης το νησί Lord Howe στο Νότιο Ειρηνικό. Στην περιοχή υπάρχουν δύο θύλακες: το έδαφος της πρωτεύουσας της Αυστραλίας και το έδαφος του κόλπου του Jervis.

Αν θέλετε να μετακομίσετε στην Αυστραλία και θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Νέα Νότια Ουαλία, πρέπει να γνωρίζετε κάποια νέα σχετικά με την αγορά ακινήτων.

Η αγορά ακινήτων στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας είναι ισχυρότερη από το Σίδνεϊ, αλλά προσέξτε γιατί έχει περισσότερες παγίδες.

Οι περιφερειακές τιμές της Νέας Νότιας Ουαλίας αυξήθηκαν κατά 3,2% το τελευταίο οικονομικό έτος, ενώ το μετρό του Σίδνεϊ μειώθηκε κατά 4,5%.

Το πρώτο τρίμηνο του 2018, το ποσοστό των ζημιών μεταπώλησης στο Σίδνεϊ ήταν 2,4%. Οι Botany Bay, Hunters Hill, Mosman και Willoughby δεν είχαν μεταπώληση με απώλεια, ενώ οι Burwood, Canterbury και Hurstville είχαν το υψηλότερο ποσοστό απωλειών.

Οι ζημιογόνες μεταπωλήσεις στις περιφερειακές αγορές της Νέας Νότιας Ουαλίας ήταν 4,2%. Κατά συνέπεια, ακόμη και σε περιόδους συνεχούς αύξησης των τιμών στην περιοχή, η απώλειά της ήταν σχεδόν διπλάσια σε σύγκριση με το Σίδνεϊ.

 

Το βασικό δημογραφικό πλαίσιο παραμένει αμετάβλητο, με τα τελευταία στοιχεία πληθυσμού από το Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής να δείχνουν περίπου τα δύο τρίτα ή τα 15,8 εκατομμύρια από τους 24,6 εκατομμύρια Αυστραλούς που ζουν στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν, το Περθ και την Αδελαΐδα.

Αυτή η συγκέντρωση ανθρώπων οδήγησε στο να σημειωθεί ότι η περιουσία της Αυστραλίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μια χούφτα κεφαλαίων.

Η ανάλυση των δεδομένων πωλήσεων αποκάλυψε ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού στις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης έχουν σημειώσει μέσο κέρδος έως και 875.000 $ από τη μεταπώληση των σπιτιών τους τους τελευταίους έξι μήνες.

Αυτό συνέβη όταν η μέση τιμή των σπιτιών του Σίδνεϊ μειώθηκε κατά 6% τον τελευταίο χρόνο.

Η γοητευτική πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας διαθέτει μια μεγάλη ποσότητα ζωντανών πόλεων και μεγάλων περιφερειακών κέντρων που φιλοξενούν διαφορετικές και ακμάζουσες βιομηχανίες. Πέρα από τα κοσμοπολίτικα σύνορα του Σίδνεϊ, την πρωτεύουσα της πολιτείας, θα βρείτε τις μεγάλες παράκτιες πόλεις του Νιουκάστλ και του Wollongong, καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα περιφερειακά κέντρα όπου αναζητούν ακίνητα προς πώληση στη Νέα Νότια Ουαλία.

 

Μία από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, το Σίδνεϊ είναι η πλούσια και πολυπολιτισμική κατοικία 5,1 εκατομμυρίων ανθρώπων. Διάσημο για την υψηλή ποιότητα ζωής του, το Σίδνεϊ είναι το κορυφαίο οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Αυστραλίας και ηγείται της χώρας σε μια σειρά βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής οικονομίας, της κατασκευής, των επαγγελματικών υπηρεσιών, της έρευνας, της εκπαίδευσης και του τουρισμού.

Τα καλύτερα μέρη όπου ζουν και αναζητούν ακίνητα προς πώληση στη Νέα Νότια Ουαλία είναι το Σίδνεϊ, το Νιουκάστλ και το Wollongong.

Η κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Σίδνεϊ βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δίπλα στην εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ και τη γέφυρα του λιμανιού. Άλλα μεγάλα εμπορικά κέντρα είναι διάσπαρτα σε όλη την πόλη, όπως το Βόρειο Σίδνεϊ και το πάρκο Macquarie στα βόρεια, το Parramatta στα δυτικά και οι βιομηχανικοί κόμβοι εντός και γύρω από το νότο της πόλης.

Το Newcastle είναι μια μεγάλη περιφερειακή πόλη, που βρίσκεται μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο βόρεια του Σίδνεϊ, στην καρδιά της περιοχής κρασιού Hunter Valley.

Όντας ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στον κόσμο, το Newcastle έχει μια ακμάζουσα τοπική οικονομία και τα βιομηχανικά και μεταποιητικά της περιουσιακά στοιχεία έχουν επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβουν άλλους τομείς όπως η γεωργία, η εκπαίδευση και η υγεία.

Στο παρελθόν ψηφίστηκε ως μία από τις 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο. Το Newcastle διαθέτει μια ισχυρή παραθαλάσσια κουλτούρα, μια αναδυόμενη σκηνή τέχνης, φιλικούς ανθρώπους και έναν χαλαρό τρόπο ζωής.

Εάν προτιμάτε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση κοντά στην παραλία, το Wollongong είναι μια ακμάζουσα παραθαλάσσια πόλη με πληθυσμό περίπου 204.0004, μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια του Σίδνεϊ.

Το Wollongong αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία βιομηχανικά και κατασκευαστικά κέντρα της Αυστραλίας.

Το Wollongong βρίσκεται στη γραφική νότια ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας και περιβάλλεται από παρθένες παραλίες και εθνικά πάρκα.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 3033

Πώληση Μονοκατοικία, Νέα Νότια Ουαλία, Sydney, Sidney, .

785,872.78EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

354 m²
NEW HOUSE. Ποτέ δεν έζησαν στη! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ SUBMITTED.DALKEITH ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε μια μαγευτική τοποθεσία. Εκπληκτική είναι η μόνη λέξη που κάνει τη δ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB